Jumaat, 4 Julai 2014

Kord Gitar Lagu Kehilangan - Firman !!

 Assalammualaikum~~
HalloW~HalloW~HalloW

Mentari terbenam di senja hari
Rembulan pula menerangi kegelapan
Tiada idea untuk entry kali ini  
Cuma nak share cord guitar kehilangan


Artist: Firman
Tajuk: Kehilangan

intro: Bm F# 3x Bm

Bm        A           D
Ku coba ungkap tabir ini
Em        B           Em
Kisah antara kau dan aku
A                      D
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Em         F#           Bm  F#
Menyudutkanmu meninggalkanku

Bm        A          D
Ku merasa tlah kehilangan
Em           B           Em
Cintamu yang tlah lama hilang
A                      D
Kau pergi jauh karena salahku
Em             F#             Bm
Yang tak pernah menganggap kamu ada

A        D
Asmara memisahkan kita
Em        F#         Bm
Mengingatkanku pada dirimu
A         D        G
Gelora mengingatkanku
Em                  F#
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

chorus:
Bm           Em
Sejujurnya ku tak bisa
A                 D  F#
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Bm         Em
Seandainya kamu bisa
A                    D
Mengulang kembali lagi cinta kita
Em      F#        Bm
Takkan ku sia-siakan kamu lagi

interlude: Bm F# 3x Bm
              D A G F#Bm

A        D
Asmara memisahkan kita
Em        F#         Bm
Mengingatkanku pada dirimu
A         D        G
Gelora mengingatkanku
Em                  F#
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

chorus:
Bm           Em
Sejujurnya ku tak bisa
A                 D  F#
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Bm         Em
Seandainya kamu bisa
A                    D
Mengulang kembali lagi cinta kita
Bm           Em
Sejujurnya ku tak bisa
A                 D
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Em      F#        Bm
Takkan ku sia-siakan kamu lagi
Em      F#        Bm
Takkan ku sia-siakan kamu lagi

coda: Bm

Jumaat, 20 Jun 2014

Cord Guitar Lagu Benggang-Mantera

21JUN2014

Assalammualaikum

HalloW-HalloW-HalloW

^_^"
"Burung puyu di dalam semak
Si pipit pula rindukan enggang
Entry kali ini bukan menyemak
Cuma nak kongsi kord lagu benggang"


Jum Layan Lagu Benggang - Mantera ( click here )



Intro - Am G C Am

Am                     G
  Pintu sepiku yang bertahun terkunci
  F                   E
  Tepaksa aku bukakan perlahan-lahan
Am                     G        
  Kerana ku khuatir, bisikan yang berbalah
F                     E
  Denganku seharian, akan meneggelamkan
Am        G      C     Am
  Keakuan... aaa... aaa... aaa

 Am                G 
  Andai terjadi mana lagi tempatku
  F                      E
  Nak aku pahutkan mimpi sediakala
Am                      G
  Menunaikan janjiku, pada diri sendiri
F     
  Untuk ku memiliki
     E                    Am
  Cinta dulu asalnya, aku yang punya

C             G
  Mana datang cahaya
Dm           Am
  Bukanlah tajuk cerita
F           G           Am
  Siapa pun kau ku sudi terima

C           G
  Biarpun dosa semalam
Dm          Am             F
  Sebesar gunung menembus awan
       F              E           Am
  Yang penting hatiku dapat kau tawan
       F              E           Am
  Yang penting hatiku dapat kau tawan


Sekian dan terima kasih..
sudi datang lah lagi..
^_^" 

Isnin, 1 Oktober 2012

Graphic Designer..!!!

Beras putih di buat bubur,
Dimakan pula oleh pak abu,
Dari sabah ke kuala lumpur,
Datang untuk menimbah ilmu.


Assalammualaikum...

hye2..^_^

Nak certita sal aq lah pulakk..

Aq skrg da smbung stdy kat "KLMU" tau.. ambik course Graphic Designer..
so skrg ney aq da jadi perantuan ( sabah - kuala lumpur )..ehehe..

ney lah id student card aq..



Hari ney hari ke 18 aq kat kota raya ney...
setakat ney alhamdulilah..masih boleh hidup lagi..
harap mcm ney lah hidup aq sepanjang 3 tahun kat sini nanti kn..=)

sal course aq..? erm..aq pon sebenar nya x faham sanggat ngan course aq ney..tp aq rasa aq layak kot ambik course ney...ehehe ( cehhh..layak lah sanggat!!! )

     Seni grafik ialah seni komunikasi visual.  Seni ini menggunakan gambaran dekorasi, tipografi, ilustrasi dan fotografi. Dengan lain perkataan seni grafik ialah seni komersil.  Bidang-bidang seni grafik seperti reka bentuk korporat, reka bentuk penerbitan, reka bentuk pembungkusan, rekabentuk pengiklanan, reka bentuk multimedia dan laman web.

Seorang pereka grafik perlu mempunyai kriteria berikut:


1. Berkemahiran dalam mencipta, merancang, mengembang dan membuat sesuatu rekaan.
2. Berpengetahuan tinggi dalam ilmu senireka dan berdisiplin tertentu.
3. Kemahiran melukis, mentafsir, memilih warna, huruf dan reka letak.
4. Berkemahiran mengaplikasikan perisian grafik seperti Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop, Flash dan banyak lagi yang berkaitan dengan multimedia.




tapi corse aq ney kena tahan teliga lah dengan kritikan2x yg akan datang..uhuhu..
it's ok..aq akan biasa kn diri aq..^_^..insyaALLAH...

Seharusnya designer kena ada sifat memerhati (observant). Kerana itulah kita belajar communication - direct dan indirect communication.


Designer adalah umpama problem solver.
Berikan satu penyelesaian yang terbaik.


sekian terima kasih ; 

yang benar : 
AdamRul'S ^_^

Sabtu, 11 Februari 2012

Adakha keCANTIKan wanita boleh meLEMAHkan lelaki? ?

Air Sungai Mengalir laju,
Berlumba-lumba Si Ikan Keli,
Hajat Di Hati Cuma Nak Tahu,
Adakah Benar Statment Ini.


assalammualaikum semua (。◕‿◕。) ehe..
rasanya lama da tak taip2 kat blog ney...uhuhu..
rasa janggal lah pulakk..tapi tak pe..saya cuba k..^_^

ok..ary ney saya ada cuba cary jawapan untuk soalan yang menjadi tajuk pada hari ney, iaitu " ADAKAH KECANTIKAN WANITA BOLEH MELEMAHKAN LELAKI ". Sebenarnya saya dapat persoalan ney darypada statment seorang wanita yang berbunyi seperti ni "lelaki akan tertewas dengan KECANTIKAN". adakha statment ini FAKTA atau AUTA..

erm..tapi bagi pandangan saya..statment i2 adalah AUTA..sebapnya, lelaki yang akan merasakn sama ada dya akan TEWAS atau TIDAK dengan kecantikan..dan lelaki lebih megetahui hal ini kan ^_^..kecantikan fizikal tidak melemahkan lelaki tetapi kecantikan hati wanita boleh..lelaki akan boleh tewas cukup degan AIR MATA wanita..Sahabatku, kecantikan yang sejati tidak terletak  pada penampilan tubuh tapi ia adalah di dalam hati..kecantikan fizikal yg terdapat pada wanita akn membuatkn seseorang lelaki i2 menjadi lebih berani untuk mengenal seseorang wanita tapi tidak menewaskannya..walaupun ada wanita yang cantik pada fizikalnya tapi tidak cantik pada hati dan perangainya..i2 tidak akan melemahkn lelaki..manakala wanita pula boleh terTEWAS cuma dengan KATA2 MANIS yang keluar daripada mulut seorang lelaki..ini kerana lelaki telah dilahirkn secara fitrah pandai memikat. Ayat ‘power’, pandai memujuk dan merayu adalah antara ciri-ciri semula jadi yang ada pada lelaki..dalam dunia haiwan pun, ada ciri itu apabila si jantan bijak memikat si betina...dan si betina bijak mengoda lelaki...oleh i2, wanita harus lah bijak memilih lelaki...jangan sampai terpilih lelaki " BUAYA DARAT "..kalau terpilih jga..uhuhu..menyesal kemudian xda gunanya, patah seribu lah jawapnya..ahaha..sebapnya lelaki yang macam ney sanggup berbuat apa sahaja untuk mengapai matlamatnya..sehingga sanggup menjatuhkan dirinya..

ermm...i2 jerr lah..ehehe..tak tau apa lagi nak taip apa..

biasa lah...lama da tak taip2 ney..

ok lah ..^_^..
insyaallah jmpa lagi...

 BYE! !..ehehe


ini cuma pendapat daripada saya ok...ehehe..
~ cerita di atas tidak berkaitan dengan yang hidup atau pon yang telah meninggal dunia ~ ^_^


(。◕‿◕。)
ⒶⓓⓐⓂⓇⓤⓁ™Ⓢ

Selasa, 22 November 2011

Bola Oh Bola. . .!

 Harimau Muda VS Sang Garuda! ! ! ! ! ! !

" Begitu Gagah Sang Harimau Muda,
                   Dengan Menerkam Sang Garuda Tua,
  Pingat Emas Telah Menjadi Tanda,
                       Kemenangan Malaysia Menjadi Cerita. "



Hallow-Hallow-Hallow
hai semua.. Assalammualaikum..~~
Ada tengok bola tak semalam, best gylerr yoo....
Game semalam,.fuhhhh..tak tau lah macam mana nak cakap..
Memang sangat mendebarkan lah...sengitt Gituu..macam nak terkeluar jantung ney dari jasad...ahaha..
Tapi Syukur Alhamdulilah...MALAYSIA menang juga...ahahaha...
"YEHH.!!.HOREYY..!!.."


Ney aQ nak crita sikit lah macam mana MALAYSIA ( HARIMAU MUDAboleh memenagi game semalam, dari mula hingga lah tamatnya game tuu...erm, pada masa pertama tuu..INDONESIA ( GARUDA ) telah mendahului 1-0 hasil daripada tandukan Gunawan pada minit yang ke 5..uhuhu.ಠ_ಠ ..time ney rasa sakit sangatt jantung ney...n macam-macam lagi lah perasaan yang keluar tuu..macam nak patah semangat pun ada..uhuhu..tapi selepas tuu..Asraruddin pula telah menjadi kan mata seri pada minit yang ke 35...hasil dari Tandukan juga..ahaha..( walaupun agak lacu sikit..tapi GOLLL) ...aha!, time ney aQ sangggattt lah happy dengan 1 jeritan Goallll!!..bukan aQ 1 orang jerr..tapi semua orang Malaysia kot..ehe..nak dipendekkan cerita...sehingga minit yang ke 90 selepas tuu..tak da lagi jaringan yang dapat dilakukan oleh ke dua-dua team..sehingga masa tambahan 30 minit...juga tiada jaringan yang dapat dilakukan...sampailah masa yang sangat mendebar kan...iaitu PENALTI..ohhh..takut sangat...hanya berharap dengan Khairul Fahmi (penjaga gol Harimau Muda) jerr...tendangan penalti yang pertama diambil oleh Titus Bonai dari Indonesia dan berjaya menjaring kan goal...selepas tuu, tendangan dari Malaysia yang diambil oleh Mahali dan berjaya menyamakan jaringan 2-2..fuhh..Gunawan mengambil tendangan yang ke 3  untuk Indonesia tapi gagal, bap terkena tiang gol sebelah kanan...ahaha...naseb baek.!! ahaha...Fandi pemain Malaysia mengambil tendagan yang ke 4 dan menjadi kan mata 2-3..pas 2 tendangan yang ke 5 di ambil oleh kaptan Indonesia, Egi..berjaya pula meyamakan jaringan 3-3..tapi tidak apa sebap Malaysia mendahuli...tendagan yang ke 6 dari Malaysia diambil oleh fakri..amat lah mengecewakan bap dapat ditangkap oleh penjaga goal Indonesia...uhuhu...tendanga yang ke 7 dan ke 8 diambil oleh Abdurrahman dari Indonesia dan Fardi dari Malaysia telah berjaya dilakukan...tapi!!! tendangan yang ke 9 dari Indonesia yang diambil oleh Ferdinan Sinaga telah diatasi oleh Khairul Fahmi...ahahaha... gembiranya aQ time ney..dan tendangan yang terakhir diambil oleh Kaptan Malaysia iaitu Badrol  Bakhtiar telah  menjaringkan goall dengan begitu dramatiknya...ahahaha...suspend Gituu....dan sekali lagi jeritan 1 Malaysia iaitu " MALAYSIA MENANG!!!!!!!!" ahahaahah......

Wahhh , tak sangka aq boleh cerita macamnay panjang...ahaha.. semanggat Malaysia kot..ehe
erm, sapai sini jer lah untuk hari ney...
〷◠‿◠〷


MALAYSIA  I ♥♥♥ You !!!



(。◕‿◕。)

ⒶⓓⓐⓂⓇⓤⓁ™Ⓢ

Isnin, 21 November 2011

tiada yang kekal abadi di dunia...

   " Tupai Melompat Dahan Ke Dahan,
             Untuk Mencari Barang Santapan,
      Hidup Di Dunia Tiada Yang Berkekalan,
                         Hanya Yang Tingal Nama Dan Kenangan."


hye..assalammualaikum..~~
whats up guys...
how are u.???
hope U'oll be fine and better than yesterday...
ahahahahaha gilerr dah speking pulaaa akuu ahhaa
sajerr jer nak bt korang suspen gtuu ahaha....

erm...ary ney xda crita pula...
juzz nak bgi pantun jerr...ahaha.. ≧^◡^≦

Ahad, 20 November 2011

SyimBol ! ! !

" Bunga Melur Harum Mewangi,
            Dijadikan Hiasan Si Anak Dara,
        Pengetahuan Yang Ada Ingin Dikongsi,
             Ucapan Salam Pembuka Bicara.."

       Assalammualaikum ~ ~
 Hay there,.. harini aQ nak Kongsi Syimbol jerr..
oleh kerana Masa TIDAK  begitu mengizinkan ..Dipendekan cerita lah...
ahahahaha...


 Ni Antara Syimbol2 Yang Digabungkan menjadi Gitar ...=>
 dan yang ini telah saya warnakan..aduhh..perlukan kesabaran jugak lah kalau nak wakna ney...ehehe...^_^

111111111111111111111111111111111111111111111 
1111111111111111111111111¶¶111111111111111111 
1111111111111111111111111¶¶111111111111111111 
111111111111111111111111¶¶¶11¶¶11111111111111 
1111111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶11111111111111 
111111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111 
111111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111 
11111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111111111111 
11111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶11111111111111111 
1111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111111 
11111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111111111111 
111111111111111111¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶11111111111111 
1111111111111111111¶¶¶¶¶11¶¶¶¶111111111111111 
111111111111111111111¶¶¶¶11111111111111111111 
1111111111111111111111¶¶¶¶1111111111111111111 
111111111111111111111111¶¶1111111111111111111 
11111111111111111111111¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111¶¶1111¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111111 
1111111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111111¶¶¶¶¶¶111111111111111111 
1111111111111111111111¶¶¶¶¶111111111111111111 
11111111111111111111111¶¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111111111¶¶¶111111111111111111 
1111111111111111111111111¶¶111111111111111111 
1111111111111111111111111¶¶¶11111111111111111 
1111111111111111111111111¶¶¶11111111111111111 
1111111111111111111111111¶¶¶11111111111111111 
111111111111111111111111¶¶¶111111111111111111 
1111111111111111111111¶¶¶¶¶111111111111111111 
111111111111111111111¶¶¶¶11111111111111111111 
111111111111111111111¶¶¶111111111111111111111 
111111111111111111111¶¶¶111111111111111111111 
1111111111111111111111¶¶11111111111111111111 
1111111111111111111111¶¶1¶¶111111111111111111 
111111111¶¶¶¶111111111¶¶11¶¶11111111111111111 
1111111¶¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶1¶¶¶11111111111111111 
11111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶¶11111111111111111 
1111¶¶¶¶¶¶111111111¶¶11¶¶¶¶11111111111111111 
1111¶¶¶¶¶11111111111¶¶1¶¶¶¶¶11111111111111111 
1111¶¶¶¶¶1111111111¶¶1¶¶¶¶¶¶11111111111111111 
111¶¶¶¶¶¶111111111¶¶11¶¶¶¶¶¶1111111111¶¶¶1111 
1111¶¶¶¶¶¶11111111¶¶1¶¶¶¶¶¶1111111111¶¶¶¶¶111 
1111¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶1¶¶¶¶¶¶¶1111111111111¶¶11 
1111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶1111111111111¶¶11 
11111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶1111111111111¶¶11 
11111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶11111111111¶¶¶11 
111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶¶¶11 
111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶111 
1111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶111 
11111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶1111111¶¶¶¶1111 
11111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶111111111¶¶¶11111 
11111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶1111111111¶¶¶11111 
111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶1111111111¶¶¶¶11111 
111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶1111111111¶¶¶¶11111 
1111¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶11111111111¶¶¶111111 
1111¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶11111111111¶¶¶111111 
1111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶11111111111¶¶¶¶11111 
111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶11111¶¶¶¶1111¶¶¶11111 
11111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶¶111¶¶¶11111 
1111¶¶¶1¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶¶11¶¶¶¶1111 
111¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶¶111¶¶¶1111 
11¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶111 
11¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111¶¶¶111 
1¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111¶¶¶¶11 
1¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111¶¶¶11 
1¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111111¶¶¶¶
1¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶111111111111¶¶¶
1¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶11¶¶¶¶111111¶¶¶
1¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶11¶¶¶1111111¶¶¶
1¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶1¶¶¶11111111¶¶¶¶
11¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶111111111¶¶¶11 
111¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶1111111¶¶¶¶11 
1111¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶1¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶111 
11111¶¶¶¶¶¶111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶11111 
1111111¶¶¶¶¶¶¶1111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11111111 
1111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶111111111111 
1111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111111111111 
111111111111111111111111111111111111111111111 

Ok.. sebenar nya kan kalau bt mcm ney memerukan kesabaran yg amat terpuji lah..boleh fight lg dgan kesabaran menunggu ikan menyambar pancing...hehe..kidding ok...*^_^*
orait lah...kte start dary cara yg manual dulu k..cara ney agak sukar sikit lah..tapi hasilnye seperti yg kita ingin kn..sebapnya..kita yg akan cipta sndiri corak atau ape2 je lah yg anda mahu..ehehe.asas nya ialah..
"syimbol" dary syimbol2 ney kite boleh cipta 'face smiley' contoh => (●*∩_∩*●) <=.. ini bukn shaja untuk smile tp boleh diubah mengikut mud..sebagai contoh..
sedih => ಥ_ಥ , (╥﹏╥)
happy =>  
乂⍲‿⍲乂 , 
〷◠‿◠〷
marah =>   ͼ(ݓ_ݓ)ͽ  ( ό )
Dan banyak lagi boleh di cipta...cuma ikut keativiti sendiri...
TAPI!!! persoalannya?? dimana kita hendak mencary syimbol2 ni?? erm,,,
jawapan bagi persoalan ini terdapat pada lappy ( laptop ) / komputer yg ada kat uma 2..ehehe...cume perlu cari "character maps" jer kat lappy 2..sure ada lahh benda ney kat lappy...nak cary? cume click kat butang start 2 then taip character map  conform jumpe punyelah...kalau x jumpe jga tnye lah pada yang pakar..ehehe..
da jumpe benda 2...just cary jerr syimbol2 yg cun2 yang boleh digunakan...that's all...ehehe..tp!! ade tapi lagi...kebanyakan org mmg tak faham dengan character map 2..mmg membingungkn...so aq nak bagi tau cara2 pengunaannya sedikit....caranya cuma cary syimbol..kena rajin cary lah symbol 2..bap kat character map ney mmg bnyak syimbol2..just tukar2 jer FONT dye...sebap lain Font nye lain Syimbol nye...dah jumpe dengan syimbol yg berkenan, just copy and paste jer...senang kn...ehehe


kite belum abis lagi tauu...ada lagi cara yang paling senang...just copy and paste juga...tapi senang banyak..
iya i2 melalui internate..click jerr kat link ney..( try cuba test ) ...pas 2..korang fikir lah sendiri...ahahaha...gurau2 ok..kata orang
 "tanpa gurauan tak sempurna hidup" 



Ney pula antara syimbol2 yang cun..ahaha ..=>

☮ ☂ ☄ ☆ ☈ ☊ ☍ ☏ ☎ ♋ ♎ ♍ ♐ ♑ ♒ ♓ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ✉ ♥ ♦ ♤ ♣ ♨ ♩ ☀ ☁ 

akhir kata dari saya .. nak minta maaf sekiranya ada terkasar bahasa...faham2 lah b,melayu x clear..*n_n*
ok lah..bye semua..assalammualaikum..

(。◕‿◕。)
ⒶⓓⓐⓂⓇⓤⓁ™Ⓢ

Halaman